Wat is Holistic Golf?

Handboek

Golfcomputer

Workshops

Scoringssysteem

Prijzen

Online bestellen

MTI Contact

 

 

 

 

Bedrijfsdagen

Voor bedrijfsdagen kunnen wij verschillende programma’s leveren. Van een lezing van een ˝ uur met als thema “Presteren kun je leren” waarbij het holistisch uitgangspunt als basis dient. Tot een dag waarin de traditionele bedrijfsgolfdag met uw relaties wordt ingevuld met Holistic Golf. Uitleg, instructie, oefenen, trainen čn uiteraard spelen in de baan onder toepassing van de mentale technieken. Een onderscheidende wijze om uw golfdag eens anders aan te pakken.

Vanaf € 24,50 per persoon kunt u Holistic Golf al inbrengen in uw programma (met het Handboek als tastbare herinnering; eventueel voorzien van uw bedrijfslogo). Voor welk programma dan ook, het begint met een gesprek over Holistic Golf . Mail ons voor een kennismakingsgesprek.

Individueel

Voor de individuele golfer die in de praktijk heeft gemerkt dat golf ook tussen de oren zit. Niet per definitie voor de twijfelaars of loosers, maar juist voor diegenen die snappen dat mentale weerbaarheid en stabiliteit de basis zijn voor goed presteren.

In een dagvullend programma, dat op diverse banen in Nederland wordt aangeboden, worden in 60 minuten de principes van Holistic Golf uitgelegd en toegelicht, waarna de rest van de dag wordt besteed aan de praktijk. Puttinggreen, chippinggreen, drivingrange, oefenbunkers en na de lunch ook de baan in om het geleerde vanaf de tee tot green toe te passen.

Geschikt voor spelers met handicap. Bijzonder geschikt voor competitiespelers of gehele teams als voorbereiding op de competitie.De software, het boek, de lunch en greenfee zijn inbegrepen in het totaalbedrag van € 199,-

Als je onze kennis wilt inzetten bij een eigen groep op je eigen baan, dan is dat mogelijk in overleg. De kosten zijn in dit geval uiteraard lager dan op individuele basis.