Wat is Holistic Golf?

Handboek

Competitieteams

Individuele coaching

Teambuilding

Bedrijvendag

Scoringssysteem

Prijzen

Online bestellen

MTI Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

Holistic Golf is een mentale training voor golfspelers.

Din BinkhorstFrank MolenaarJosé PoelmansTaco Hupkens

Drs. Din Binkhorst (1939) is sociaal psycholoog en NLP-trainer/therapeut.

Zijn missie luidt:

Harmonie brengen

Kwaliteit leveren

Genieten van datgene wat het leven biedt

Din Binkhorsts ideale wereld is er een waarin mensen in harmonie met elkaar en hun omgeving zelfstandig en vrij staan en bezig zijn met die dingen waartoe zij zich geroepen voelen.

Deze visie komt enerzijds tot uiting in zijn werk als psycholoog als het gaat om de begeleiding van leiders met vaak grote verantwoordelijkheid in de organisatie waarin zij werkzaam zijn. Hij kent en spreekt de taal van het bedrijfsleven doordat hij hierin meer dan dertig jaar werkzaam is geweest. Eerst als wetenschappelijk onderzoeker, later als zelfstandig consultant, als directeur, als interim manager en ten slotte als trainer/coach bij complexe veranderingsprocessen in organisaties. Anderzijds draagt hij deze visie ook uit in zijn werk als mental trainer voor met name golfspelers. Juist in dit spel, waarin concentratie op het ‘hier en nu’ de allerbelangrijkste rol speelt, kunnen allerlei gedachten en gevoelens een belemmering vormen voor het bereiken van een optimaal resultaat.

Din Binkhorst is als geen ander in staat mensen te helpen bij het hervinden van hun eigen kracht en potentie door hen dichter bij hun eigen kern te brengen. Of dat nu thuis is, op het werk of op de golfbaan, dat doet er niet toe.